Na Kontaktoni

Na Kontaktoni

Ne mirëpresim reagimin dhe komentet tuaja

A keni pyetje apo komente për ne? Do të donim t'i dëgjonim ato! Plotësoni formularin dhe ne do të pergjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse keni nevojë për ndihmë në çdo aspekt të procesit të blerjes, mos hezitoni të na kërkoni. Përfaqësuesit tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në çdo mënyrë. Me anë të postës elektronike, telefonit ose personalisht, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të merrni shërbimin që meritoni.

Emri*

Mbiemri*

E-mail*

Telefon

Mesazhi

Adresa

Mektrin Motors sh.p.k

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Telefon

Tel:   +355 69 70 50 800

E-mail

Email: info@mektrin.al