Aksesorë

Përsonalizoni automjetin tuaj të ri me aksesorë të bera posacërisht për makinën dhe nevojat tuaja… 

Pranë Mektrin Motors mund të gjeni te gjithë aksesorët original të Jaguar, Land Rover dhe Volvo si dhe aksesorë të markave të tjera.

Jepini automjetit tuaj një pamje akoma dhe me sportive dhe tërheqëse. Përshtateni automjetin tuaj me nevojat dhe stilin e jetës  tuaj.

Te gjithë aksesorët janë të prodhuar për automjetin tuaj dhe shoqërohen me garanci të plotë.

Për më shumë informacione rreth aksesorëve dhe katalogëve të tyre na vizitoni në showroom-et tona Volvo dhe Jaguar & Land Rover.

Gjithashtu, për të marrë katalogun apo informacione mbi aksesorët e ndryshëm, mund të vizitoni faqet e më poshtme:

JAGUAR                – http://albania.jaguar.com/ownership-accessories

LAND ROVER        – http://albania.landrover.com/ownership-overview

VOLVO                  – http://accessories.volvocars.com/it-it