Pjesë Këmbimi dhe Aksesorë

Pjese Kembimi

Pjesë Këmbimi – Jaguar & Land Rover

Mektrin Motors ofron vetëm pjesë origjinale Jaguar & Land Rover. Të testuara në kushte të jashtëzakonshme, ato na japin performancën dhe sigurinë maksimale. E gjithë puna bëhet nga teknikët e trajnuar Jaguar & Land Rover dhe përdorin paisjet, teknologjinë dhe standardet më të fundit për të mbajtur makinën tuaj në formën më të mirë. Pjesët e këmbimit Jaguar & Land Rover ofrojnë një garanci 12 mujore.

Pjesë Këmbimi – Volvo

Për t’ju siguruar që Volvo juaj është riparuar në mënyre profesionale, në përdorim vetëm pjesë këmbimi origjinale Volvo që janë gjithnjë të garantuara dhe të sigurta. Të gjitha pjesët origjinale janë projektuar, testuar dhe ndërtuar sipas specifikimeve të detajuara Volvo, që të ndërveprojnë në mënyrë optimale më sistemet e makinës suaj. Ne besojmë në jetëgjatesinë e Volvos suaj  dhe ju do te përdorni pjesët origjinale Volvo për ta suportuar kete jetëgjatësi. Volvo beson në qëndrueshmerinë e pjesëve origjinale me besim të plotë dhe ne jua ofrojmë ato me garanci 12 mujore, duke ju lejuar që të paguani vetem një herë për një riparim.