Shërbime të Specializuara

Mektrin-Motors ofron një sërë shërbimesh të specializuara për klientët e saj.

 

Mirëmbajtje: Riparime elektrike dhe diagnostikimi i mjeteve. Diagnostikimi kryhet me pajisje të specializuara për secilën markë. Ndërhyrje të shpejta dhe efektive për tju dorëzuar një mjet të përsosur.

 

Elektroauto: Riparim dhe mirëmbajtje të sistemit te kondicionimit të mjetit, për të patur kështu një ambjent perfekt të kabinës tuaj.

 

Gomisteri: Matje teknike dhe rregjistrim i mjetit (konvergjencë), si edhe balancim I gomave. Proçese të tilla në intervale të shpeshta kohore janë të nevojshme për një udhëtim të sigurtë.

 

Karroceria: Higjenizim dhe larje e tapicerisë, si dhe lyerje dhe luçidim i karrocerisë. Tek ne mund të gjeni edhe repartin e bojës për lyerjen e automjetit tuaj.

 

Shërbim Special: Mjeti juaj i ri me serbator plot!

Blerjes së një mjeti te ri shtohet edhe ky shërbim special nga Mektrin Motors.