Asistenca në Rrugë

Te gjitha makinat Jaguar Land Rover dhe Volvo qe jane nen periudhen e garancise jane te mbuluara nga sherbimi jone ekskluziv:

  • 24 Ore Asistence Rrugore: siguron asistence nese keni probleme me gomat, karburantin, baterine e tjere.
  • 24 Ore Asistence Rrugore nese makina juaj perfshihet ne aksident
  • 24 Ore Karrotrec: transport per makinen tuaj ne servisin me te afert Jaguar Land Rover ose Volvo brenda nje rezeje prej 50 km.
  • Mbulimi i shpenzimeve ne raste te problemeve ne rruge: rimbushsime te arsyeshme nese ndonje problem shfaqet ne makinen tuaj me shume se 50 km larg nga banesa juaj dhe makina eshte brenda periudhes se garancise. Keto mbulime perfshijne:
  1. Transortin Alternativ
  2. Akomodimin ne Hotel