Rezervo Takim

Për të shmangur vonesat e pa nevojshme gjatë vizitës tuaj në servis, rezervoni 24 orë përpara vizitës tuaj.

Garancia e Pjesëve

Për të gjithë riparimet ne përdorim vetëm pjesë Origjinale që mbulohen nga një garanci 12 mujore dhe për shumë kilometra. Kjo ju ofron ju mundesinë që të mbani performancën origjinale të makinës si dhe sigurinë duke mbajtur larg problemet.

Shërbime Periodike

Me planifikimet e Shërbimeve Periodike, ju mund të jeni të sigurt se makina  juaj do të vazhdojë të performojë si e re edhe mbas shumë viteve.

Shërbime Body and Paint

Proçesi i plotë I riparimit, I cili kalon në disa faza, siguron që automjeti juaj të inspektohet dhe të riparohet vetëm nga teknikë profesionist, përparësia e të cilëve eshte rikthimi juaj në rrugë, të sigurt.

Vlerësim Mjeti

Testim dhe vlerësim rigoroz që perfshin inspektim shumëplanesh të të gjithë sistemeve mekanike, elekktrike dhe të sigurisë së makinës.

Riparime të Tjera

Çdo makinë merr kujdesin dhe vëmendjen që meriton. Çdo shërbim performohet nga teknikët e trajnuar dhe te çertifikuar.

Shërbime & Riparime

Paketa e ndërrimit të vajit për Range Rover Evoque (për modelet 2011-2015)
nga
199 €
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
Paketa e ndërrimit të vajit për Range Rover Sport (për modelet 2013-2015)
nga
329€
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
PAKETA E NDËRRIMIT TË VAJIT PËR VOLVO XC60 (për modelet 2011-2015)
nga
198 €
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
PAKETA E NDËRRIMIT TË VAJIT PËR Range Rover (për modelet 2005-2013)
nga
279€
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
Paketa e ndërrimit të vajit për Range Rover Sport (për modelet 2005-2013)
nga
229€
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
PAKETA E NDËRRIMIT TË VAJIT PËR RANGE ROVER (për modelet 2013-2015)
nga
359€
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter nafte
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
Azhornim Hartash
nga
199€
Luçidim Makine
nga
99€
Diagnostifikim i Avancuar i Të Gjithë Sistemeve të Automjetit Tuaj.
nga
40€
Larje Tapicerie
nga
149€
Higjenizimi i Makinës Tuaj
nga
20€
Shërbimet pa Pagesë
 • Performimi i te gjithe inspektimeve vizuale
 • Kontrolli i Sistemit Powertrain
 • Kontrolli i Sistemit Driveline
 • Kontrolli i Sistemit te Frenimit
 • Kontroll i Sistemit te Drejtimit

Rezervo një Takim

Loading...

Përfaqësitë