Rezervo Takim

Për të shmangur vonesat e pa nevojshme gjatë vizitës tuaj në servis, rezervoni 24 orë përpara vizitës tuaj.

Garancia e Pjesëve

Për të gjithë riparimet ne përdorim vetëm pjesë Origjinale që mbulohen nga një garanci 12 mujore dhe për shumë kilometra. Kjo ju ofron ju mundesinë që të mbani performancën origjinale të makinës si dhe sigurinë duke mbajtur larg problemet.

Shërbime Periodike

Me planifikimet e Shërbimeve Periodike, ju mund të jeni të sigurt se makina  juaj do të vazhdojë të performojë si e re edhe mbas shumë viteve.

Shërbime Body and Paint

Proçesi i plotë I riparimit, I cili kalon në disa faza, siguron që automjeti juaj të inspektohet dhe të riparohet vetëm nga teknikë profesionist, përparësia e të cilëve eshte rikthimi juaj në rrugë, të sigurt.

Vlerësim Mjeti

Testim dhe vlerësim rigoroz që perfshin inspektim shumëplanesh të të gjithë sistemeve mekanike, elekktrike dhe të sigurisë së makinës.

Riparime të Tjera

Çdo makinë merr kujdesin dhe vëmendjen që meriton. Çdo shërbim performohet nga teknikët e trajnuar dhe te çertifikuar.

Shërbime & Riparime

Rezervo një takim

Paketa e ndërrimit të vajit për RANGE ROVER EVOQUE 2.2 (për modelet 2012-2015)
nga
30.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për RANGE ROVER VELAR 2.0 (për modelet 2017-2019)
nga
52.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për JAGUAR XE/XF 2.0 (për modelet 2013-2017)
nga
45.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për RANGE ROVER EVOQUE 2.0 (për modelet 2015-2017)
nga
40.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për RANGE ROVER 4.4 (për modelet 2013-2017)
nga
59.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për JAGUAR E-PACE 2.0 (për modelet 2017-2020)
nga
52.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për RR SPORT & LR DISCOVERY 3.0 (për modelet 2013-2017)
nga
53.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për RANGE ROVER EVOQUE (për modelet 2018-2020)
nga
52.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për JAGUAR F-PACE 2.0 (për modelet 2017-2019)
nga
55.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë

Rezervo një takim

Paketa e ndërrimit të vajit për VOLVO XC60/V60/S60 2.4 (për modelet 2011-2015)
nga
35.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për VOLVO V40 (për modelet 2013-2019)
nga
35.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për VOLVO XC60/V60/S60 2.0 (për modelet 2015-2018)
nga
37.500 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për VOLVO XC40 (për modelet 2018-2020)
nga
52.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Paketa e ndërrimit të vajit për VOLVO XC90/V90/S90 2.0 (për modelet 2016-2019)
nga
53.000 ALL
 • Vaj sintentik Castrol
 • Filter ajri
 • Filter vaji
 • Filter karburanti
 • Filter kabine
 • Kontroll i përgjithshëm
 • Diagnozë
Azhornim Hartash
nga
199€
Luçidim Makine
nga
99€
Diagnostifikim i Avancuar i Të Gjithë Sistemeve të Automjetit Tuaj.
nga
40€
Larje Tapicerie
nga
149€
Higjenizimi i Makinës Tuaj
nga
20€
Shërbimet pa Pagesë
 • Performimi i te gjithe inspektimeve vizuale
 • Kontrolli i Sistemit Powertrain
 • Kontrolli i Sistemit Driveline
 • Kontrolli i Sistemit te Frenimit
 • Kontroll i Sistemit te Drejtimit

Përfaqësitë